z

Stor kunngjøring!Rask VA-spillmonitor tar deg med inn i en helt ny spillopplevelse!

Som en profesjonell produsent av skjermutstyr spesialiserer vi oss på forskning, produksjon og markedsføring av skjermprodukter av profesjonell kvalitet.Ved å utnytte strategiske partnerskap med bransjeledende panelselskaper integrerer vi den nyeste teknologien og forsyningskjederessurser for å møte markedets krav og introdusere skjermer av profesjonell kvalitet som overgår dine forventninger.Vi introduserer vår kommende utgivelse - MM24RFA, en høyoppdatert Fast VA-spillmonitor utviklet med denne filosofien.

 0

MM24RFA har følgende fordeler:

1. Bezel-mindre buet design for forbedret nedsenking

Med sin kantløse design og 1650R-kurvatur gir skjermen en oppslukende visuell opplevelse som reduserer distraksjoner under spilling.Størrelsen på 23,6 tommer er spesielt egnet for FPS-spillere og kommer garantert til å bli en favoritt blant profesjonelle esportspillere.

2

2.Høy oppdateringsfrekvens og rask responstid

Takket være Huaxing Optoelectronics' Fast VA-panelteknologi, leverer denne skjermen en ekstraordinær ytelse.Med en oppdateringsfrekvens på opptil 200Hz og en rask responstid på bare 1ms, gir den jevn spilling uten merkbare forsinkelser.

 3
 
3. Nøyaktig og naturtro visuell representasjon

Med en oppløsning på 1920x1080 og støtte for 16,7 millioner fargedybde, tilbyr MM24RFA presis fargegjengivelse for naturtro bilder.Utstyrt med HDR-funksjonalitet, 300cd/m² lysstyrke og et kontrastforhold på 3000:1;forvent levende bilder med bemerkelsesverdig klarhet.
 4
 
4. Freesync-funksjonalitet eliminerer skjermrivning

Skjermen støtter Freesync-funksjonalitet som fungerer sammen med grafikkortet ditt for å eliminere problemer med skjermrivning, noe som resulterer i en enda jevnere spillopplevelse.
 5
 
5. Eye helsevesenet funksjoner

Vi prioriterer øyehelse ved å inkludere flimmer-gratisteknologi og modus for lite blått lys inn i skjermens design – reduserer øyetretthet under lange spilløkter samtidig som den gir større komfort.
 6

Når vi nærmer oss slutten av 2023, forblir vår dedikasjon til produktutvikling urokkelig, noe som sikrer økt effektivitet.Vi vil fortsette å levere de nyeste produktene til markedet, og drive bransjeutvikling og fremgang


Innleggstid: 29. desember 2023