z

Spennende avduking på HK Global Resources Consumer Electronics Show

14. oktober gjorde Perfect Display en fantastisk opptreden på HK Global Resources Consumer Electronics Expo med en spesialdesignet 54 kvadratmeter stor stand.Vi viste frem våre nyeste produkter og løsninger for et profesjonelt publikum fra hele verden, og presenterte en rekke banebrytende skjermer, inkludert spillmonitorer, kommersielle skjermer, OLED-skjermer og den etterlengtede doble foldbare opp-ned-skjermen.

香港展邀请函

Besøkende hadde muligheten til å oppleve vårt mangfoldige utvalg av nye produkter på egenhånd, og fordype seg i den imponerende forskningen og teknologiske dyktigheten som definerer Perfect Display.I tillegg deltok de i en spennende racingsimuleringsopplevelse for en sjanse til å vinne spennende premier.

I riket av spillmonitorer viste vi en rekke alternativer for alle spillnivåer, fra inngangsnivå til avansert, med forskjellige størrelser, oppløsninger og oppdateringsfrekvenser.

1

For forretningsapplikasjoner og profesjonelle brukere viste vi frem samlingen vår av multifunksjonelle skjermer med høy fargeskala.Enten du er designer, fotograf eller videoprodusent, er skjermene våre designet for å forbedre ditt kreative arbeid og forbedre den generelle produktiviteten.

2

Videre introduserte vi innovative OLED-skjermer og den doble sammenleggbare opp-ned-skjermen, som gir besøkende ekstraordinære visuelle opplevelser som flytter grensene til konvensjonelle skjermer.

0

0

 

Utover å vise frem de nyeste bransjetilbudene, var deltakerne begeistret for å delta i vår oppslukende racingsimuleringsaktivitet, hvor de hadde en sjanse til å vinne fantastiske premier.Racing esports opplevelsessonen med den 49-tommers 32:9 ultrabrede spillmonitoren PW49RWI, kombinert med en simulert racingcockpit, ga en oppslukende racingopplevelse.Vinnerne hadde muligheten til å vinne fristende premier som PS5 og Switch-konsoller.

IMG_0290.JPG

 

IMG_9335

Gjennom årene har Perfect Display vært forpliktet til å drive fremskritt innen skjermteknologi, konsekvent investert i produktinnovasjon og markedsføringsstrategier for å levere eksepsjonelle visuelle opplevelser.Til tross for det utfordrende globale forbrukerelektronikkmarkedet, er Perfect Display fortsatt dedikert til høye FoU-investeringer, kontinuerlig produktforedling og aktiv markedsekspansjon både innenlands og internasjonalt.Vi er overbevist om at bare gjennom kontinuerlig innovasjon og gjennombrudd kan vi opprettholde vår posisjon som bransjeledende.

Perfect Display tilbyr ubegrensede muligheter, og den kommende avdukingen lover å fengsle.Vi venter spent på din tilstedeværelse på utstillingen, og inviterer deg til å bli med oss ​​for å oppleve sjarmen til Perfect Display på egenhånd.


Innleggstid: 17. oktober 2023