z

Perfect Display avduker 34-tommers ultravid spillskjerm

Oppgrader spilloppsettet ditt med vår nye buede spillmonitor-CG34RWA-165Hz!Med et 34-tommers VA-panel med QHD (2560*1440)-oppløsning og en buet 1500R-design, vil denne skjermen fordype deg i imponerende bilder.Den rammeløse designen legger til den oppslukende opplevelsen, og lar deg fokusere utelukkende på spillet.

0

En av de fremtredende funksjonene til denne skjermen er dens imponerende fargeytelse.Med 16,7 millioner farger og en 100 % sRGB-fargeskala, sikrer den nøyaktig og levende fargegjengivelse.Enten du utforsker pulserende landskap eller deltar i intense kamper, vil hver detalj komme til live.

2

Skjermen leverer også utmerket lysstyrke og kontrast, med en maksimal lysstyrke på 400 cd/m² og et kontrastforhold på 3000:1.Takket være HDR-støtte vil du oppleve forbedrede detaljer i både lyse og mørke scener, noe som gjør spillopplevelsen din virkelig fengslende.

Tilkobling er gjort enkelt med HDMI®og DP-inngangsporter, slik at du kan koble til spillenhetene dine sømløst.Skjermens oppdateringsfrekvens på 165Hz og 1ms MPRT-responstid sikrer jevn og responsiv spilling, slik at du kan reagere raskt på hver bevegelse.

Vi forstår viktigheten av øyepleie under lange spilløkter.Det er derfor denne skjermen er utstyrt med øyepleieteknologi, inkludert flimmerfrie og lite blått lys.Si farvel til anstrengelse og tretthet i øynene, og nyt en mer komfortabel og hyggelig spillopplevelse.

Ikke bare gir denne skjermen eksepsjonell ytelse, men den tilbyr også forbedret ergonomi.Stativet kan vippes, dreies og høydejusteres, slik at du kan finne den perfekte visningsposisjonen for optimal komfort.Enten du spiller i timevis eller jobber med viktige oppgaver, vil denne skjermen gi maksimal komfort og bekvemmelighet.

Oppgrader spillopplevelsen din med vår nye buede spillmonitor.Fordyp deg i imponerende bilder, nyt jevnt spill og ta vare på øynene dine med vår øyepleieteknologi.Gjør deg klar til å heve spilloppsettet ditt til nye høyder!


Innleggstid: 20. oktober 2023