z

AUO e tapunia le fale gaosi LCD Panel i Sigapoa i le masina lenei, e atagia ai lu'itau o le Tauvaga Maketi

E tusa ai ma se lipoti a Nikkei, ona o le faʻaauau pea o le manaʻoga mo LCD panels, AUO (AU Optronics) ua sauni e tapunia lana laina gaosiga i Sigapoa i le faaiuga o lenei masina, e aafia ai le 500 tagata faigaluega.

友达2

Ua logoina e le AUO le au gaosi mea faigaluega e toe sii mai masini gaosiga mai Sigapoa i Taiwan, ma tuuina atu i tagata Taiwanese le avanoa e toe foi atu ai i o latou nuu po o le siitia atu i Vietnam, lea o loʻo faʻalauteleina ai e le AUO lona gafatia mataʻituina.O le tele o meafaigaluega o le a tuʻuina atu i le fale gaosi oloa a AUO Longtan, lea o loʻo taulaʻi i le atinaʻeina o mataʻitusi Micro LED.

Na maua e le AUO le fale gaosi LCD panel mai le Toshiba Mobile Display i le 2010. O le fale gaosi oloa e masani ona gaosia faʻaaliga mo smartphones, laptops, ma taʻavale taʻavale.E tusa ma le 500 tagata faigaluega a le falegaosimea, aemaise lava tagata faigaluega i le lotoifale.

Faaalia e le AUO o le a tapunia le falegaosimea i Sigapoa i le faaiuga o le masina ma faaalia le agaga faafetai i le lata i le 500 tagata faigaluega mo a latou sao.O le tele o tagata faigaluega konekarate o le a faamuta a latou konekarate ona o le tapunia o fale gaosi oloa, ae o nisi o tagata faigaluega o le a tumau seia oo i le kuata muamua o le tausaga fou e taulimaina mataupu tapunia.O le a fa'aauau pea ona avea le fa'avae a Sigapoa ma tu'utu'uga a le AUO mo le tu'uina atu o fofo atamai ma o le a tumau pea le fa'agaioiga malosi mo le kamupani i Asia i Sautesasae.

友达关闭新加坡面板厂

I le taimi nei, o le isi kamupani gaosi oloa tele i Taiwan, Innolux, ua lipotia mai na ofoina atu le faamavaega ofo i tagata faigaluega i lona fale gaosi Zhunan i le 19th ma le 20th.A'o fa'aitiitia le gafatia, o lo'o fa'aitiitia fo'i e le au ta'ita'i a Taiwanese a latou fale gaosi oloa i Taiwan po'o le su'esu'eina o isi fa'aoga.

Faʻatasi, o nei atinaʻe e atagia mai ai le faʻatauvaʻa faʻatauvaʻa i totonu ole alamanuia LCD panel.A'o fa'alauteleina sea maketi OLED mai smartphones i papalama, komepiuta feavea'i, ma mata'itū, ma o lo'o faia e le au gaosi LCD panel a Saina i totonu o le maketi fa'atau, fa'ateleina a latou sea maketi, o lo'o fa'ailoa mai ai lu'itau o lo'o feagai ma le pisinisi LCD Taiwanese.


Taimi meli: Tes-21-2023