z

AUO o le a teu faafaigaluega i se isi 6 augatupulaga LTPS laina laulau

AUO ua uma ona faʻaititia ana tupe faʻafaigaluega i le TFT LCD panel gaosiga gafatia i lana fale gaosi Houli.Talu ai nei, ua fa'ailoa mai e fa'apea, ina ia mafai ona fa'amalieina mana'oga fa'atauta'avale a Europa ma Amerika, o le a teu fa'afaigaluega le AUO i se 6-tupulaga fou o le LTPS laina gaosiga i lona fale Longtan.

友达光电

AUO's uluai LTPS gaosiga gafatia o loʻo i totonu o Sigapoa ma Kunshan laau, lea na tapunia ai le fale Sigapoa i le faaiuga o le tausaga talu ai. I le tali atu i manaoga faatekinolosi ma oloa atinae, AUO o loo dynamically fetuutuunai lona faasoasoaina gafatia lalolagi ma fuafuaga e fausia tele- fa'atupu LTPS gafatia i lona fale Longtan.

O loʻo fuafua le AUO e fausia le tele-tupulaga LTPS gafatia i lona fale Longtan.O le fausiaina o le LTPS gafatia i lona fale gaosi Taiwan o le a faafaigofieina ai foi se faiga e tasi le taofi mo le Micro LED faʻaaliga, lea e faʻamoemoe e faʻavavevave ai le tele o faʻatulagaga o gaosiga ma le atinaʻeina o oloa, ma tuʻuina atu i tagata faʻatau le sili atu ona fetuutuunai e faʻafetaui o latou manaʻoga i maketi eseese ma mo eseese. ituaiga o oloa.

O le AUO o se tasi o kamupani pito i luga e tolu i totonu o taʻavale a le lalolagi i le maketi muamua o taʻavale, faʻatasi ai ma tagata faʻatau taʻavale tetele o loʻo aofia ai le tulaga muamua o taʻavale i Europa ma le Iunaite Setete.O lo'o fa'ailoa mai ona o tulaga fa'a-geopolitiki, o lo'o manana'o ai le au fa'atau a le AUO ina ia iai ni fa'avae o le gaosiga i fafo atu o Saina.


Taimi meli: Apr-22-2024