z

O fale tetele e tolu a Saina o le a faʻaauau pea ona pulea le gaosiga i le 2024

I le CES 2024, lea faatoa maeʻa i Las Vegas i le vaiaso talu ai, eseese faʻaaliga tekonolosi ma faʻaoga fou na faʻaalia ai lo latou malamalama.Ae ui i lea, o le alamanuia a le lalolagi atoa, aemaise lava le LCD TV panel alamanuia, o loʻo i ai pea i le "taumalulu" aʻo leʻi oʻo mai le tautotogo.

 信图片_20240110181114

O kamupani tetele e tolu o le LCD TV a Saina, BOE, TCL Huaxing, ma le HKC, o le a faʻaauau pea ona pulea le gaosiga i le 2024, ma o faʻalapotopotoga suʻesuʻe o loʻo vavalo o latou gafatia faʻaogaina ia Fepuari o lenei tausaga o le a pa'ū i le tusa ma le 50%.I le taimi nei, o le ulu o le LG Display i Korea na taʻua i le vaiaso talu ai i le taimi o le CES o loʻo latou fuafua e faʻamaeʻa le toe faʻatulagaina o latou pisinisi i lenei tausaga.

 信图片_20240110164702

Ae ui i lea, e talitonu le au suʻesuʻe e tusa lava po o le a le malosi o le gaosiga o le gaosiga poʻo le tuʻufaʻatasia o pisinisi ma le mauaina, o le LCD TV panel alamanuia i le 2024 o le a sili atu le faamamafa i tupe maua.

 

O le afa o le gafatia o le a faʻaaogaina e kamupani tetele e tolu ia Fepuari.I le aso 15 o Ianuari, na tuʻuina atu ai e le ofisa suʻesuʻe Omdia se lipoti talu ai nei e faʻaalia ai ona o le faʻagesegese o le manaʻoga i le amataga o le 2024 ma le manaʻoga o le au gaosi oloa e faʻamautu tau o le laulau, o le aofaʻi o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le gaosiga o faʻaaliga e tatau ona pa'ū i lalo ole 68% i le kuata muamua o le 2024.

 

Alex Kang, Suʻesuʻega Sili o Faʻaaliga Suʻesuʻega i Omdia, na taʻua e faapea o le TV faʻatau i le Black Friday i Amerika i Matu ma le Double Eleven i Saina i le 2023 na maualalo ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma iʻu ai i nisi o suʻesuʻega TV na ave i le kuata muamua o le 2024. . Ua atili fa'atupula'ia le fa'atuputeleina o tau a le vaega o le TV.

 

"Ae ui i lea, o le au gaosi oloa, aemaise lava le au gaosi Saina o loʻo faʻatatau mo le 67.5% o uta TV LCD i le 2023, o loʻo tali atu i nei tulaga e ala i le faʻaititia atili o le faʻaogaina o le malosi i le kuata muamua o le 2024."Fai mai Alex Kang, o le au gaosi oloa tetele e tolu i le atunuu tele o Saina, BOE, TCL Huaxing, ma HKC, ua filifili e faʻalautele le Tausaga Fou a Saina mai le tasi vaiaso i le lua vaiaso.O le averesi o le faʻaogaina o laina faʻaogaina ia Fepuari i lenei tausaga e 51%, ae o isi tagata gaosi oloa o le a ausia le 72%.

 

O le fa'aitiitia o le mana'oga i le amataga o lenei tausaga ua mafua ai le fa'aauauina o le pa'u o tau o le LCD TV panel.O le isi faʻalapotopotoga suʻesuʻe, Sigmaintell, na tuʻuina atu le faʻailoga o le tau o le TV i Ianuari 5, ma faʻaalia ai ia Ianuari 2024, sei vagana ai le 32-inisi LCD panel tau faʻamautu, o tau o le 50, 55, 65, ma le 75-inisi LCD panels ua pa'ū uma. e 1-2 USD fa'atusatusa ia Tesema 2023.

 

O le au gaosi oloa tetele e tolu i le atunuu tele o Saina ua latou faia ni gaioiga e taofia ai le paʻu o tau i le taimi muamua nai lo le mea na faʻamoemoeina e le alamanuia.E talitonu Omdia e tolu mafuaaga autu i tua atu o lenei mea.Muamua, ua fa'aputuina le poto masani a le aufaipisinisi a Saina i le fetuunaiga o tau o le LCD TV e ala i le gaosiga i le fa'atonuga ma le fa'atonutonuina o le fa'aogaina o le malosi i le 2023. Lona lua, o le mana'oga mo panele TV o le a fa'atupula'ia mai le kuata lona lua o le 2024 ona o ta'aloga tetele. e pei o le 2024 UEFA European Championship, le 2024 Paris Olympics, ma le 2024 Copa America.Lona tolu, o le tulaga talu ai nei i Sasa'e Tutotonu ua mafua ai ona taofia le tele o kamupani vaʻa le ala o le Sami Ulaula, ma mafua ai le faʻateleina o le taimi ma le tau o felauaiga i luga o le sami mai Asia i Europa.


Taimi meli: Ian-22-2024