z

OLED lanu moana umi e maua ai se fa'alavelave tele

O le Iunivesite o Gyeongsang talu ai nei na faasilasila ai e faapea o le Polofesa Yun-Hee Kim o le Matagaluega o Kemisi i le Iunivesite o Gyeongsang ua faamanuiaina i le mauaina o masini moli moli eletise (OLEDs) ma maualuga maualuga e ala i suʻesuʻega faʻatasi ma le vaega suʻesuʻe a Polofesa Kwon Hyuk i le Iunivesite o Gyeonghee.

蓝色OLED;

O lenei suʻesuʻega e amata mai i le mea moni o mea faʻapipiʻi phosphorescent e fusifusia i uʻamea mamafa e pei o le platinum, ma faʻamauina e mafai ona faʻaleleia atili le mautu o mea faʻamalamalama e faʻatatau i le i ai o le leai o ni mea e suitulaga na faʻaalia i tulaga patino.E ala i lenei mea, na tuʻuina atu ai e le au suʻesuʻe se metotia faʻataʻitaʻiga e faʻatoʻilaloina ai le faʻafitauli o le faʻaogaina o masini moli lanumoana aʻo tuʻuina atu le maualuga maualuga, umi le olaga ma le maualuga o le lanu mama.

Fai mai Prof. Yunhee Kim o le Iunivesite o Gyeongsang, "O le faʻamautinoaina o uiga umi o le tekonolosi OLED lanumoana o se tasi lea o galuega faʻavae e ausia ai tekinolosi faʻaaliga OLED. O lenei suʻesuʻega o se faʻataʻitaʻiga lelei o le taua o suʻesuʻega tuʻufaʻatasia o faiga ma le galulue faʻatasi i le va o mea ma vaega masini i totonu. foia faafitauli."

O le suʻesuʻega na lagolagoina e le Display Innovative Process PlatformConstructi on Project of the Ministry of Industry, Trade and Resources of Korea, le National Research Foundation of Korea Lamp Program ma le Samsung Display OLED Research Center i le Gyeongsang National University. Aperila 6 lomiga o le talaaga fa'avaomalo fa'aa'oa'oga fa'apitoa Nature Communications.


Taimi meli: Apr-15-2024