z

Ua amata e Samsung le taʻiala "LCD-itiiti" mo faʻaaliga faʻaaliga

Talu ai nei, o lipoti mai le South Korean sapalai filifili o loʻo fautua mai ai o Samsung Electronics o le a muamua faʻalauiloa se "LCD-itiiti" taʻiala mo paneta telefoni i le 2024.

 

Samsung o le a faʻaaogaina panels OLED mo le tusa ma le 30 miliona iunite o telefoni feaveaʻi, lea o le a iai se aafiaga faʻapitoa i le faʻaogaina o meaola faʻanatura LCD.

 集微网

E taua le taʻua o faʻamatalaga mai le telefoni sapalai filifili ua faʻaalia ai ua uma ona faʻatau atu e Samsung nisi o ana galuega faufale telefoni feaveaʻi o le OLED i tagata gaosi konekarate Saina.Ua avea Huaqin ma Wingtech ma malosiaga autu i Saina e tauva mo le gaosiga o konekarate o le 30 miliona iunite o telefoni feaveaʻi i lalo o le faʻailoga a Samsung.

 

O lo'o iloa o le Samsung's low-end LCD panel supply chain na fa'aaogaina e aofia ai le BOE, CSOT, HKC, Xinyu, Tianma, CEC-Panda, ma le Moni;a'o le LCD aveta'avale IC sapalai sapalai e aofia ai Novatek, Himax, Ilitek, ma SMIC.Ae ui i lea, o le faʻaaogaina e Samsung o le "LCD-less" taʻiala i telefoni feaveaʻi maualalo e faʻamoemoe e iai se aʻafiaga i luga o le LCD sapalai laina.

 

Na faʻaalia e le Insiders o Samsung Display (SDC), o le kamupani sili ona tele o le OLED panel gaosi oloa, ua uma ona faʻamavae atoa mai le gaosiga o le LCD panel.O le mea lea, o le faʻaaogaina o lona lava malosi mai le gaosiga o le OLED i totonu o le kulupu e manatu masani.Ae ui i lea, o le tele o le vaetamaina o OLED panels i telefoni feaveaʻi e leʻi faʻamoemoeina.Afai e maua e lenei fuafuaga le tali lelei o maketi, atonu e iai ni fuafuaga a Samsung e faʻateʻa atoa le LCD panels i faʻaaliga telefoni i le lumanaʻi.

 

I le taimi nei, o Saina e tuʻuina atu LCD panels i le lalolagi atoa, o loʻo nofoia toetoe lava 70% o le gaosiga o le lalolagi.A o kamupani Korea i Saute Samsung ma LG, o le LCD muamua "pulepule," o loʻo tuʻuina atu o latou faʻamoemoe i luga o le pisinisi OLED i se taumafaiga e liliu le tai, o lo latou faʻatinoina o le "LCD-itiiti" fuafuaga i oloa faʻaeletoroni o se filifiliga faʻapitoa.

 

I le tali atu, o loʻo taumafai le au gaosi LCD LCD BOE, CSOT, HKC, ma CHOT e puipuia le "teritori" o le LCD e ala i le puleaina o le gaosiga ma le faʻamautuina o tau.O le fa'apaleniina o le maketi e ala i mana'oga o le a avea ma ta'iala umi mo le puipuiga mo pisinisi LCD a Saina.


Taimi meli: Ian-22-2024