z

O le vaitau o le "tauvaga taua" i le LCD panel alamanuia o loʻo oʻo mai

I le ogatotonu o Ianuari, a o faʻamaeʻaina e kamupani tetele a le atunuʻu i Saina a latou fuafuaga o le sapalai o le Tausaga Fou ma fuafuaga faʻatino, na faʻaalia ai le iʻuga o le vaitau o le "tauvaga faʻatauvaʻa" i le LCD alamanuia lea na manumalo ai le aofaʻi, ma o le "tauvaga taua" o le a. avea ma taulaiga autu i le 2024 ma tausaga a sau."O le faʻalauteleina o le faʻalauteleina ma le tuʻuina atu i luga ole manaʻoga" o le a avea ma maliega i le va o kamupani taʻutaʻua i le alamanuia vaega.

 1

Mafaufau i le malosi o le au gaosi oloa e vave ma lelei ona tali atu i suiga o manaʻoga, o le natura faʻataʻamilomilo o le alamanuia panel o le a faasolosolo malie ona faʻavaivaia.O le taamilosaga atoa o le LCD alamanuia, mai le malosi i le vaivai ma toe foi i le malosi, lea na i ai muamua pe a ma le lua tausaga, o le a faapuupuuina i le tusa ma le tasi le tausaga.

 

E le gata i lea, a'o fa'atupula'ia le faitau aofa'i o tagata fa'atau ma mana'oga, o le manatu tuai o le "tama'i e matagofie" o lo'o faasolosolo malie atu i le tulaga fou o le "tele e sili atu."Ua autasi uma le au gaosi oloa i a latou fuafuaga e faaitiitia le gaosiga o paneta laiti ma taulai atu i le faasoasoaina o le gafatia i ata TV e lapopoa le lau.

 

I le 2023, o le 65-inisi TV na maua ai le maualuga o le 21.7% o fa'atauga TV, sosoo ai ma le 75-inisi TV i le 19.8%.O le vaitau o le 55-inisi "auro tele," na manatu muamua o le faʻataʻitaʻiga o faʻafiafiaga fale, ua mou atu e faʻavavau.O lo'o fa'ailoa mai ai le tulaga le mafai ona toe fa'afo'isia o le maketi TV ile lapopo'a o lau lau.

 

I le avea ai ma se pito i luga ole 10 fa'apolofesa fa'aaliga fa'apolofesa, Fa'aaliga atoatoa e loloto le galulue fa'atasi ma ta'ita'i gaosi vaega.O le a matou va'ava'ai toto'a suiga i le vaega pito i luga o alamanuia sapalai filifili ma faia fetuutuuna'i taimi i le fa'atonuga o oloa ma tau e fa'afetaui i suiga o maketi.


Taimi meli: Ian-30-2024