z

Ole aofa'iga ole fa'aogaina ole fa'aogaina ole fale gaosi fa'aaliga ile Q1 2024 e fa'amoemoe e pa'u i lalo ole 68%

E tusa ai ma le lipoti lata mai mai le kamupani suʻesuʻe Omdia, o le aofaʻi o le faʻaogaina o le faʻaogaina o fale gaosi oloa i le Q1 2024 e faʻamoemoe e paʻu i lalo ifo o le 68% ona o le faʻagesegese o le manaʻoga i le amataga o le tausaga ma faʻaititia e le au gaosi oloa e puipuia ai tau. .

1显示面板厂商月度产线稼动率预测1

Ata: Fa'amatalaga lata mai mo le fa'aogaina o laina fa'alemasina i masina ta'itasi a le au gaosi fa'aaliga

I le taimi o le "Black Friday" i Amerika i Matu ma le "Double 11" faʻalauiloa i Saina i le faaiuga o le 2023, na paʻu le faʻatauga TV i mea na faʻamoemoeina, ma iʻu ai i le tele o suʻesuʻega o TV e oʻo atu i le kuata muamua o le 2024. uunaiga mai kamupani TV ma faleoloa.Na taʻua e Alex Kang, le au suʻesuʻe sili i le Omdia, o le aufaipisinisi, aemaise lava le au gaosi Saina na maua le 67.5% o uta TV LCD i le 2023, o loʻo tali atu i le tulaga e ala i le faʻaitiitia o le gafatia i le kuata muamua o le 2024. tau o laulau TV LCD.

O kamupani tetele e tolu i Saina, BOE, CSOT, ma HKC, o loʻo fuafua e faʻaitiitia le gaosiga o gaosiga i le kuata muamua, aemaise lava i le vaitaimi o le Tausaga Fou a Saina ia Fepuari, faʻalautele le faʻamalologa mai le tasi vaiaso i le lua vaiaso.O le mea lea, o le averesi o le faʻaaogaina o le gafatia ia Fepuari e naʻo le 51%, aʻo isi tagata gaosi oloa e tusa ma le 72%.

2中国大陆三大面板厂商月度稼动率预测

Ole fua ole fa'aogaina ole laina ole masina ole kamupani tetele e tolu ile atunu'u tele o Saina (BOE, CSOT, HKC) ma isi kamupani.

Fai mai le fa'alapotopotoga, fa'atasi ai ma le fa'aitiitia o le vave mana'omia ma le fa'auluina o su'esu'ega muamua, ua talitonu le au fa'atau LCD TV ma fa'aaliga mata o le a fa'aauau pea ona pa'u tau se'ia mae'a le fa'atauga.O le faʻalauiloaina o oloa fou i le 2024 e mafai ona fesoasoani e toe faʻafouina le manaʻoga.E talitonu le fa'alapotopotoga e sili atu le mautinoa o le aufaipisinisi a Saina i le puipuia o isi fa'aititia o tau pe a fa'atusatusa i le alamanuia, ma fa'atasi ai ma le va'aiga lelei mo le au gaosi Saina, o lo'o fa'amoemoe e toe fa'aleleia tau o fa'aaliga LCD TV.

I le avea ai o se tasi o le pito i luga o le 10 faʻapolofesa faʻaalia gaosi oloa, Perfect Display o le a vaʻavaʻai totoʻa fesuiaiga i le tau o alamanuia filifili ma fetuutuunai faiga tau mo oloa, e aofia ai mataʻituina taaloga, mataʻituina pisinisi, laupapa papaʻe fegalegaleai tetele, ma siaki CCTV, pe a manaʻomia.


Taimi meli: Ian-30-2024